Τρόποι αποστολής

ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή

Για παραγγελίες αξίας πάνω από 50€, τα προϊόντα αποστέλλονται δωρεάν σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε με μεταφορική εταιρία, πρακτορείο ή courier βάρους μέχρι 3 κιλά.

Για κάθε επιπλέον 1 κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,50€.

Για παραγγελίες αξίας κάτω από 50€, υπάρχει επιπλέον χρέωση 5€.

Οι παραδόσεις γίνονται σε μέσο χρονικό διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα καταχωρηθεί – εξοφληθεί η παραγγελία.

Για τις λεπτομέρειες της αποστολής θα ενημερώνεστε, μετά την πραγματοποίησή της, μέσω e-mail για όλα τα στάδια.

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Εκτός από τις παραπάνω χρεώσεις υπάρχει και πρόσθετη χρέωση 5.00 € για τα έξοδα αντικαταβολής που θα εμφανίζεται στο σύνολο της αξίας της παραγγελίας.

Παρατηρήσεις:

Η δωρεάν αποστολή ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

Για προϊόντα μεγάλου όγκου και βάρους η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία και τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Στην επιλογή αυτή δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.

Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του παραλήπτη. O διαδικτυακός τόπος mar-kets.gr δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν πρόκληση ζημιών στα προϊόντα από λάθους μεταχείρισης κατά την μεταφορά τους.

Σε περίπτωση που η περιοχή αποστολής που έχει ορίσει ο πελάτης χαρακτηρίζεται ως “δυσπρόσιτη” από την εταιρία courier, θα ειδοποιείται ο πελάτης για να παραλάβει το δέμα του, από το πλησιέστερο σε αυτόν κατάστημα της εταιρίας μεταφορών.

Επιπλέον υπηρεσίες – επιλογές παράδοσης (π.χ. παράδοση το Σάββατο ή παράδοση σε συγκεκριμένη ώρα), επιβαρύνουν τον πελάτη.