Ανταλλακτικά Γεωργικών Μηχανημάτων & Λιπαντικά

Ποιοι είμαστε…

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2002 από τον Κετσετζίδη Δημήτριο και δραστηριοποιείται με την εισαγωγή και διάθεση των ανταλλακτικών γεωργικών μηχανημάτων & λιπαντικών. Μία επιχείρηση δεύτερης γενιάς με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των ανταλλακτικών από το 1974.

Αναπτυσσόμαστε συνεχώς διευρύνοντας την γκάμα προϊόντων μας και προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα. Στοχεύουμε στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Διαθέτουμε και προμηθεύουμε ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης ή εφάμιλλα Aftermarket με εκείνα που χρησιμοποιούνται κατά την συναρμολόγηση των μηχανημάτων και παράγονται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζονται από τους κατασκευαστές εξασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα.

Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες που ασχολήθηκε με το ηλεκτρονικό εμπόριο στην ελληνική αγορά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε ένα εντυπωσιακό και ανταγωνιστικό e-shop που κατατάσσεται στα καλύτερα του κλάδου μας.

Βασικός πυλώνας και επίκεντρο αποτελούν πάντα οι πελάτες μας, προσφέρουμε χαμηλές τιμές και προσωπική εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών.

Με πλήρη επίγνωση της σημαντικότητας που έχει για τον κάθε πελάτη μας η άμεση εξυπηρέτηση σε επίπεδο παράδοσης προϊόντος, φροντίζουμε να διαθέτουμε πλήρη και ευρεία παρακαταθήκη ανταλλακτικών.

Item added to cart.
0 items -  0,00